RECEPTES

HAMBURGUESAS DE LENTEJAS Y VERDURAS:
 150 g de lentejas
 1 ó 2 dientes de ajos 
 1/2 ó 1 cebolla 
 1 zanahoria  
 1/2 calabacín (eso es lo que normalmente les pongo. Hoy les he echado brócoli) 
 Sal y pimienta 
 Una pizca de comino
 Pan rallado o harina.
 PREPARACIÓN:
 Se ponen las lentejas en remojo unas 3/4 horas. Luego se escurren y se echan en el vaso de la batidora junto con el resto de los ingredientes, excepto el pan rallado. Una vez batido se echan unas cucharadas de pan rallado o harina para darle consistencia a la masa. Se hacen las formas y se fríen o se hacen al horno. Buenísimas!!!
Hamburguesas de lentejas





RECEPTA PER FER LA SALSA ROMESCO
Aci vos deixem la recepta de la salsa Romesco, per a que gaudiu a lo gran dels vostres calçots.

Salsa romescu
Ingredients:
5 tomaquets madus
1cap d'alls
2 nyores
50gs. d'ametlles torrades
50gs. d'avellanes torrades
1 o 2 llesques de pa
oli i sal
Preparació:
Escalivar els tomaquets i els alls amb un bon raig d'oli d'oliva,posar les nyores a remollar (millor amb aigua calenta), fregir el pa amb una paella amb una mica d"oli, quan els tomaquets i els alls estiguin escalibats es pelen i es possen amb el pot del minipimer, agafem les nyores i els hi treiem les granes i tambe i les possem el pot, afegim tambe les ametlles i les avellanes pelades, el la que hem fregit i l'oli d'escalivar els tomaquets i els alls, ho triturem tot i es va afegint oli fins que quedi una salsa que no estiga molt espesa, si possa un xic de sal ( el gust de cadascu) i a disfrutar!!!!


RECEPTES D'HIVERN 
RECEPTES  PER TOT  L'AÑY
  • Gratinado de verdurasRecepta plena de gustos i vitamines. Ideal per acompanyar carns i peixos rostits. 'Gaudeix-ne TOT L'ANY !!.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada